Creatieve Werkvormen.

Een nieuw inzicht ontstaat niet altijd vanzelf. Soms moet je creatieve werkvormen inzetten om los te komen van oude denkwijzen en gedragspatronen. Met een creatieve werkvorm ontdek je nieuwe mogelijkheden. 

Wij faciliteren workshops en sessies om nieuwe inzichten te creëren en mensen te verbinden. De interventies die wij inzetten richten zich op het raken, betrekken en inspireren van de mensen in jouw organisatie. Hierbij blijven we ver weg van de comfort zone en dagen we je uit om het een keer écht anders aan te pakken. Laat jij je verrassen?

WAT WE ZOAL DOEN.

INNOVATIEBINGO

Hoe stimuleer je medewerkers om innovatiever te zijn? Met de innovatiebingo laten we zien dat nieuwe ideeën in een mum van tijd over tafel vliegen!

HEISESSIE

Met elkaar de hei op: in twee dagen laten wij de energie stromen en brengen we je team in flow!

LEGO SERIOUS PLAY ®

Een creatieve werkvorm om te spelen met nieuwe ideeën en samen te bouwen aan een sterke organisatiecultuur. 

DIGITAAL FACILITEREN?

In onze digitale sessies zoeken we de grenzen op van de online mogelijkheden. Daarbij werken we  met verschillende tools en een flinke dosis creativiteit. Zo faciliteren we brainstorms, duivelse dilemma’s, digitale carroussels, expertsessies, levend stratego en nog veel meer… En dan blijkt: ook digitaal kan je verbinding creëren!

Voor het Kantoor van Afval project van het Rijksvastgoedbedrijf organiseerden we een digitale kick-off, bestaande uit meerdere sessies. Het team leerde elkaar alvast kennen via ’trashfies’; selfies met materiaal uit huis wat in de bouw gebruikt zou kunnen worden. Zo creërden we verbinding met het doel van het project. Door het team daarna aan het werk te zetten – niet luisteren, maar doen! – raakten ze vanaf het begin betrokken.