Project DOEN.

Er is een verandering gaande in de wereld van aanbesteden. Een verandering in de manier van samenwerken tussen overheden en aannemers. 

Met het DOEN gedachtegoed daagt de overheid de markt uit om te kiezen voor verandering en samenwerking. Voor écht partnerschap.  Dat betekent openheid en transparantie, een focus op het team en kleur bekennen – ook als het moeilijk wordt. Een inschrijving gaat daarmee niet meer alleen om techniek, maar juist om de mensen achter het project.

WIJ HELPEN DOEN.

CODE GEEL daagt het individu en het team uit om opnieuw te leren samenwerken. We spelen open kaart en triggeren jullie op de inhoud. Stel dat de opdrachtgever vanuit 1 portemonnee wil werken: durven jullie dan te werken met een open boekhouding? Dragen jullie de risico’s samen? Ben je bereid om voor 1 gezamenlijke projectleider te kiezen, ook als dat iemand vanuit de overheid is? Het klinkt zo makkelijk op papier; wij laten jullie zien waar de échte uitdagingen in schuilen.

Met creatieve werkvormen laten we jullie ervaren wat DOEN is. Welke vragen komen naar boven, welke gevoelens roept het op en welk gedrag laten we zien? Zo komen we er samen achter wat het van ons vraagt om die DOEN visie te vertalen naar de eigen ambities.

WAT WE ZOAL DOEN.

DOEN AANBESTEDING

vfrbvg

DOEN STATIONSGEBIED ARNHEM

vfrbvg

DOEN NIJKERKERBRUG

vfrbvg

WAAROM CODE GEEL?

“Ik was zeer positief verrast door het idee van Vitamine C/Code Geel om, naast een boekje, ook een spel te ontwikkelen. Dankzij de creatieve en energieke samenwerking met hen hebben we nu een professioneel kaartspel dat teams aan het denken zet. Het activeert teams om zelf aan de slag te gaan met onze geleerde lessen. Een mooie bijdrage aan het verbeteren van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouwsector!”

Marlotte Koster
Projectmanager DOEN Nijkerkerbrug

PARTNERS.

Scroll naar top