PROJECT DOEN.

Goed samenwerken lijkt een open deur, maar is moeilijker dan je denkt. Samen met Rijkswaterstaat ontwikkelden we het DOEN spel. Spelenderwijs activeerden we projectleiders om zelf aan de slag te gaan met de vraag wat samenwerking voor hen betekent.

DOEN RENOVATIE NIJKERKERBRUG.

De aanbesteding en renovatie van de Nijkerkerbrug is gerealiseerd op basis van een nieuwe visie op samenwerking (corporate story). Een goede samenwerking is voor elk team anders. De geleerde lessen zijn daarom niet alleen gedeeld in de vorm van een speels boekje, maar ook vertaald naar een kaartspel. Zo kun je zelf ontdekken wat goede samenwerking voor jou, en voor je (project)team betekent.

DOEN Nijkerkerbrug

WAAROM CODE GEEL?

“Ik was zeer positief verrast door het idee van Vitamine C (nu Code Geel) om, naast een boekje, ook een spel te ontwikkelen. Dankzij de creatieve en energieke samenwerking met hen hebben we nu een professioneel kaartspel dat teams aan het denken zet. Het activeert teams om zelf aan de slag te gaan met onze geleerde lessen. Een mooie bijdrage aan het verbeteren van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouwsector!”

Marlotte Koster
Projectmanager DOEN Nijkerkerbrug

WIL JIJ OOK DOEN?

Hoe werk je nou écht samen? Ook als het moeilijk wordt? Vaak wordt er teruggegrepen op een dichtgetimmerd contract. Maar dat kan ook anders! 

Er is een heuse verandering gaande in de wereld van aanbesteden, waarbij er in de samenwerking gefocust wordt op partnerschap. Steeds vaker is er de wens om als verschillende organisaties met verschillende belangen samen te werken als één team. Wij begeleiden teams bij het doorgronden van die samenwerking en laten hen ervaren wat je dan zoal tegenkomt. Bijvoorbeeld met het gedachtegoed van Project DOEN voor samenwerkingen met Rijkswaterstaat

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor en met jou kunnen DOEN?

PARTNERS.