PROJECT DOEN.

Speel open kaart: spelenderwijs leren samenwerken door het goede gesprek met elkaar te voeren. De geleerde lessen vertaald naar een spel dat teams helpt om samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer bespreekbaar te maken.

DOEN RENOVATIE NIJKERKERBRUG.

RIJKSWATERSTAAT

Goed samenwerken lijkt een open deur, maar is moeilijker dan je denkt. Spelenderwijs activeerden we projectleiders om zelf aan de slag te gaan met de vraag wat samenwerking voor hen betekent.

De aanbesteding en renovatie van de Nijkerkerbrug is gerealiseerd op basis van een nieuwe visie op samenwerking (corporate story). Een goede samenwerking is voor elk team anders. De geleerde lessen zijn daarom niet alleen gedeeld in de vorm van een speels boekje, maar ook vertaald naar een kaartspel. Zo kun je zelf ontdekken wat goede samenwerking voor jou, en voor je (project)team betekent.

WAAROM CODE GEEL?

“Ik was zeer positief verrast door het idee van Vitamine C/Code Geel om, naast een boekje, ook een spel te ontwikkelen. Dankzij de creatieve en energieke samenwerking met hen hebben we nu een professioneel kaartspel dat teams aan het denken zet. Het activeert teams om zelf aan de slag te gaan met onze geleerde lessen. Een mooie bijdrage aan het verbeteren van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouwsector!”

Marlotte Koster
Projectmanager DOEN Nijkerkerbrug

PARTNERS.

Scroll naar top