CODE GEEL.

CODE GEEL is de communicatiekracht voor organisaties in verandering. Dat is nieuwe communicatie, in de vorm van gedrag. Dat is de code voor vernieuwing, activatie en betrokkenheid.

DE CODE VOOR VERANDERING.

Communicatie is een essentieel onderdeel van een succesvol verandertraject. Een organisatie is mensenwerk en daarbij speelt communicatie, motivatie, gevoel of weerstand een grote rol in de kansen voor verandering en verbetering. Wij weten dat communicatie meer is dan alleen een folder of ander drukwerk: communicatie is een inspiratiebron of trigger voor gedrag, houding en energie. Dat is onze communicatiecode voor vernieuwing, activatie en betrokkenheid. 

Sterke communicatie draagt bij aan een positieve teamspirit, succesvolle samenwerking, betrokkenheid bij de organisatie, bereidheid tot verandering en het corporate imago. Bovendien zijn mensen in een positieve werksfeer ook productiever. Een flinke dosis energie verblijdt dus niet alleen mensen, maar ook organisaties.

WIJ ZIJN GEEL.

Op zoek naar wat jouw collega’s echt beweegt? Strategische en creatieve communicatie die uitnodigt tot interactie en samenwerking. Dat is net even anders dan anders, maar wel heel leuk. Wij brengen de nodige dosis energie mee en durven te vragen. Wij dagen collega’s en opdrachtgevers uit om creativiteit om te zetten naar veranderkracht. 

Cherique Cuppen

beweegt organisaties met veranderkracht

Juul Hartman

verbindt met open communicatie

Ilya Verschuren

nodigt uit om samen te veranderen

NIEUWSGIERIG NAAR DE CODE?

De code voor een succesvol verandertraject is voor elke organisatie, of elk traject, anders. Wil jij die code kraken? Wij helpen je graag om met CODE GEEL te veranderen.

Scroll naar top