Verandercommunicatie.

Communicatie is meer dan alleen een folder: communicatie is een inspiratiebron of trigger voor gedrag, houding en energie. Wij geloven dat deze elementen het verschil maken voor een succesvol verandertraject. 

CODE GEEL zet creatieve communicatie in voor een gedragsverandering binnen teams en organisaties. We gaan op zoek naar wat mensen raakt en beweegt, en vertalen dat naar een op maat gemaakte veranderstrategie. Die is voor elke organisatie weer anders. Met creatieve werkvormen en interventies stimuleren we mensen om mee te doen. We activeren de veranderkracht van mensen en starten daarmee een veranderbeweging. Dat is onze CODE voor verandering. DURF JIJ HET AAN?

Verandering is open durven staan voor nieuwe interventies, en om nieuwe dingen eigen te maken. Dat start bij je veranderambitie en met kleine stappen werk je daar naartoe. 

Wij luisteren naar jouw ambitie en helpen de passende veranderstrategie te  schrijven. Durf jij het aan?

VERANDERING IS LEUK.

Verandering is niet vanzelfsprekend, maar wel heel leuk. Het vraagt lef, durf, uithoudingsvermogen. Het vraagt om op het podium te stappen om je grootste blunders te delen, kwetsbaar te durven zijn, een vraag te stellen, in plaats van het antwoord te geven, en open het gesprek aan te gaan. Van daaruit creëer je een omgeving waarin veranderingen kunnen groeien. Met een dosis creatieve veranderenergie dagen we mensen uit, zodat ze hun eigen  veranderkracht kunnen ervaren. Dat het ook spannend is, zullen we niet ontkennen. Maar het is zeker te moeite waard. Organisaties veranderen namelijk niet, mensen veranderen. 

COMMUNICATIE IN DE VORM VAN GEDRAG.

KLANTEN.