Verander communicatie.

Communicatie is meer dan alleen een folder: communicatie is een inspiratiebron of trigger voor gedrag, houding en energie. CODE GEEL zet creatieve communicatie in voor veranderkracht: wij ontdekken en schrijven het veranderverhaal, als basis voor de veranderstrategie. Met creatieve werkvormen en interventies stimuleren we mensen om mee te doen. We activeren de veranderkracht  en daarmee een veranderbeweging. Dat is de CODE voor verandering. 

DURF JIJ HET AAN?

Verandering is open durven staan voor nieuwe interventies, en om nieuwe dingen eigen te maken. Dat start bij je veranderambitie en met kleine stappen werk je daar naartoe. 

Wij gaan op zoek naar jouw ambitie en helpen jouw veranderstrategie te  schrijven. Durf jij het aan?

VERANDERING IS LEUK.

Verandering is niet vanzelfsprekend, maar wel heel leuk. Het vraagt lef, durf, uithoudingsvermogen. Het vraagt om op het podium te stappen om je grootste blunders te delen. Kwetsbaar te durven. Een vraag te stellen, in plaats van het antwoord te geven, en open het gesprek aan te gaan. Van daaruit creëer je een omgeving waarin veranderingen kunnen groeien. 

Met een dosis creatieve veranderenergie triggeren wij de veranderkracht van mensen. Door hun intrinsieke motivatie te raken, activeren we de veranderbeweging binnen jouw organisatie. Organisaties veranderen namelijk niet, mensen veranderen. Dat het ook spannend is, zullen we niet ontkennen. Maar het is zeker te moeite waard. 

COMMUNICATIE IN DE VORM VAN GEDRAG.

KLANTEN.