Vacature verandercommunicatie

Zeg communicatieadviseur, durf jij te veranderen?
Dan is het tijd voor een nieuwe baan, want wij zoeken jou!

De wereld verandert steeds sneller. In plaats van één verandering te implementeren, willen mensen en organisaties ‘leren veranderen’. Zodat ze kunnen blijven meebewegen met de veranderingen in hun omgeving. CODE GEEL stimuleert en begeleidt verandering met strategie, communicatie en training. 

Omdat we dat niet alleen kunnen doen, zoeken wij communicatieadviseurs met lef die organisaties willen helpen veranderen! Collega’s die met ons meegaan op missie om te laten zien dat veranderen leuk kan zijn!

OVER DE FUNCTIE

Met creatieve concepten, van gamification tot ‘foutenfeest’ of kunst, dagen we organisaties uit om te veranderen. Wij geloven dat je met creativiteit patronen kunt doorbereken, dat je moet durven verrassen. Als communicatieadviseur bij CODE GEEL ben je creatief en strategisch bezig met ideeën, draagvlak en implementatie. Met afstemmen, overtuigen en schakelen. Je ontwikkelt passende, visuele communicatievormen en bedenkt en organiseert strategische interventies om gedragsverandering te realiseren.

Vanuit de overtuiging dat communicatie gedrag is, kijk je verder dan nieuwsberichten, posters en mailings (maar die maak je ook!). Je organiseert sessies om medewerkers bij elkaar te brengen, voert ook de moeilijke (weerstand)gesprekken binnen en tussen projectteams en managementteams en geeft workshops om mensen anders te laten denken of te ‘leren veranderen’. Afhankelijk van waar jouw kracht ligt bekijken we samen wie welke rol neemt in het verandertraject.

Binnen CODE GEEL vinden we het belangrijk om als team nauw samen te werken met de organisatie van onze opdrachtgever, omdat we geloven dat verandering ook van binnenuit de organisatie moet komen. Soms doen we bewust een stap naar achteren. En soms zetten we vier stappen naar voren om de kar te trekken. Je bent dus een strategische doener die zich richt op de implementatie, waarin je probeert en (spelenderwijs) leert, en zo kleine stappen zet die bijdragen aan de gewenste gedragsverandering. Je maakt grootse veranderambities concreet.

OVER JOU

We zoeken iemand die durft. Die het leuk vindt om te leren, die nieuwe plannen en ideeën durft voor te stellen, en ook iemand die gedrag en weerstand bespreekbaar durft te maken – of dat graag zou willen leren. Verandering vraagt namelijk lef om te proberen, fouten te maken en te leren.

Durf jij te veranderen? Dan is het tijd voor een nieuwe baan!

OVER CODE GEEL

CODE GEEL brengt organisaties in beweging met verandercommunicatie en training. Veranderen vraagt heldere communicatie, passende gedragsinterventies en betrokken medewerkers. Dat doen we projectmatig voor overheden en commerciële organisaties, maar ook met eenmalige interventies of events. 

CODE GEEL is een klein en betrokken communicatiebureau in het hart van Utrecht. We vinden gezelligheid en ontwikkeling super belangrijk, zodat je plezier hebt in wat je doet en uitgedaagd wordt om te leren. Je krijgt daarin veel ruimte en vrijheid om zelf te ontdekken en te ervaren, maar kan ook vertrouwen op onze ervaring en begeleiding. 

CONTACT EN VRAGEN

Voor meer informatie bekijk de website www.codegeel.co of neem voor vragen over deze vacature contact op met Cherique via 06 5160 1650.

Praktische zaken

SOLLICITATIEPROCEDURE

Je kunt tot en met 31 maart solliciteren door je CV en motivatie te mailen naar cherique@codegeel.co. De eerste gesprekken zijn tussen 8 en 11 april. Als dat (wederzijds) positief is, neem je 15 of 17 april deel aan de tweede gespreksronde. Bij voorkeur start je op 1 juni 2024.

WAAROM CODE GEEL?

CODE GEEL is het signaal voor verandering. Waar komt de naam vandaan? Net zoals bij het weeralarm, moet je bij verandering zelf bepalen of en hoe je je gedrag aanpast.

Scroll naar boven