Ontdek de drijvende krachten achter CODE GEEL: dit zijn onze teamwaarden

Bij CODE GEEL geloven we dat echte verandering van binnenuit komt. Daarom werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om te zorgen voor heldere communicatie, effectieve gedragsinterventies en betrokken medewerkers in verandertrajecten. Onze kernwaarden vormen de basis van alles wat we doen. Ze laten zien waarom onze opdrachtgevers graag met ons samenwerken.

Lef: De Kracht van Durven
Lef betekent dat we bereid zijn buiten gebaande paden te denken en te handelen. Het vergt moed om initiatief te nemen en de onbekende weg in te slaan. Bij Code Geel durven we risico’s te nemen om innovatie en verandering mogelijk te maken. We omarmen uitdagende situaties en zien ze als kansen om te groeien en te leren.

Als opdrachtgever wil je een partner-in-verandering die niet bang is om verder te kijken dan de traditionele aanpak, en creatieve oplossingen voor je uitdagingen biedt. Met lef in onze aanpak zijn we in staat om organisaties op nieuwe en effectieve manieren te ondersteunen in hun verandering.

Speelsheid: Creëren met een Lach
We geloven erin dat veranderen leuk is en kan zijn. Speelsheid betekent bij ons dat we werken met een frisse, creatieve en open houding. Dat draagt bij aan een positieve en dynamische werkomgeving. Door speelsheid maken we ruimte voor nieuwe ideeën en stimuleren we vernieuwing.

Een innovatieve en creatieve aanpak kan net dat verschil maken in het succes van een veranderingstraject. Onze speelse werkwijze inspireert en motiveert teams en medewerkers om actief mee te denken en bij te dragen aan het proces. Zet je speelsheid in door spelelementen toe te voegen aan een niet-spelomgeving, dan heet dat gamification. Het doel is veranderen, maar dan wel op een actieve en speelse manier. Oefenen en ervaren: daar draait het om. 
Lees hier over gamification in interne communicatie!

Daadkracht: Van Idee naar Actie
Daadkracht draait voor ons om het vermogen om ideeën om te zetten in concrete acties. We nemen verantwoordelijkheid en pakken door, ook als het lastig wordt. Bij CODE GEEL zorgen we ervoor dat plannen niet alleen op papier blijven staan, maar in praktijk worden gebracht. We streven naar doelgerichtheid en efficiëntie zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Daadkracht is essentieel voor het realiseren van blijvende veranderingen.

Plezier: Energie en Betrokkenheid
Plezier is de motor achter ons werk bij CODE GEEL. We geloven dat een positieve werkomgeving leidt tot betere prestaties en meer betrokkenheid. Plezier in ons werk zorgt ervoor dat we met een glimlach naar onze werkplek van die dag gaan en geïnspireerd blijven. Het werkt aanstekelijk en creëert een cultuur van samenwerking en wederzijdse support. Daarnaast draagt plezier bij aan een gezonde werk-privé balans voor iedereen in het team.

Een gemotiveerd en gelukkig team levert betere resultaten. Zowel bij onszelf, als bij de opdrachtgever. Onze focus op plezier zorgt ervoor dat ons team met passie en enthousiasme aan projecten werkt. Kun jij ook een goede dosis lef, speelsheid, daadkracht en plezier gebruiken in jouw verandertraject? Neem dan contact met ons op

Scroll naar boven