Vacature Communicatieadviseur voor verandering

Hé communicatieadviseur, durf jij te veranderen?
Dan is het tijd voor een nieuwe baan, want wij zoeken jou!

De wereld verandert steeds sneller. In plaats van één verandering te implementeren, willen organisaties leren veranderen. Zo kunnen ze meebewegen met de veranderingen in hun omgeving. CODE GEEL stimuleert en begeleidt verandering met strategie, communicatie en training. 

Wij zoeken communicatieadviseurs met lef die organisaties willen helpen veranderen. Collega’s die met ons meegaan op missie om te laten zien dat veranderen leuk kan zijn!

CODE GEEL activeert veranderkracht

OVER de functie

Als communicatieadviseur bij CODE GEEL maak je grootse veranderambities concreet. Je werkt aan ideeën die bijdragen aan de verandering. Dat doe je op een creatieve en strategische manier. Je bedenkt, implementeert, probeert en leert.

Hoe ziet verandercommunicatie eruit?
Organisatieverandering betekent vaak gedragsverandering. Om gedrag te veranderen kijk je verder dan klassieke communicatiemiddelen (maar die maak je ook!). 

Bij CODE GEEL dagen we organisaties uit om te veranderen met creatieve concepten. Zo kan je patronen doorbreken. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van gamification of kunst, of het organiseren van een ‘foutenfeest’.

Ook organiseer je sessies om medewerkers bij elkaar te brengen, voer je moeilijke weerstandgesprekken met project- en managementteams, en geef je workshops om mensen te ‘leren veranderen’. 

Dit ga je doen:

  • Je denkt op strategisch niveau mee met de vraagstukken van opdrachtgevers, en vertaalt dit naar een communicatieplan.
  • Samen met het team brainstorm je om dit plan tot leven te brengen met creatieve ideeën. The sky is the limit!
  • Je gaat ook DOEN. Jij hebt de regie om het plan uit te voeren, en bij te schaven waar nodig.
  • Je geeft trainingen over verandercommunicatie. Ook via die weg leren we professionals veranderen.
  • Je helpt mee aan de groei van CODE GEEL!

Veranderen met de organisatie
We geloven dat verandering van binnenuit de organisatie moet komen. Daarom werken we nauw samen met de organisatie van onze opdrachtgever. Soms doen we bewust een stap naar achteren. En soms zetten we vier stappen naar voren om de kar te trekken. 

Soms hebben we volop aandacht voor één opdrachtgever, en soms houden we meerdere ballen hoog in een week, voor meerdere opdrachtgevers.

Als strategische doener zet je, samen met de organisatie, stappen die bijdragen aan de gewenste gedragsverandering.

PresentU-EventU-Weerstand-5299 (1) (1)

Wat bieden we?

OVER JOU

We zoeken iemand die durft. Die het leuk vindt om te leren, die nieuwe plannen en ideeën durft voor te stellen, en ook iemand die gedrag en weerstand bespreekbaar durft te maken – of dat graag zou willen leren. Verandering vraagt namelijk lef om te proberen, fouten te maken en te leren.

Durf jij te veranderen?
Dan is het tijd voor een nieuwe baan!

OVER CODE GEEL

CODE GEEL brengt organisaties in beweging met verandercommunicatie en training. Veranderen vraagt heldere communicatie, passende gedragsinterventies en betrokken medewerkers. Dat doen we projectmatig voor overheden en commerciële organisaties, maar ook met eenmalige interventies of events. 

CODE GEEL is een klein en betrokken communicatiebureau in het hart van Utrecht. We vinden gezelligheid en ontwikkeling super belangrijk, zodat je plezier hebt in wat je doet en uitgedaagd wordt om te leren. Je krijgt daarin veel ruimte en vrijheid om zelf te ontdekken en te ervaren, maar kan ook vertrouwen op onze ervaring en begeleiding. 

 

SOLLICITATIEPROCEDURE

Je kunt tot en met 14 juni solliciteren, door je CV en motivatie te mailen naar merit@codegeel.co. Eerst meer weten, of heb je vragen over de vacature? Neem dan ook gerust contact op!

De eerste gesprekken worden in overleg gepland. Als dat van beide kanten positief is, neem je deel aan de tweede gespreksronde. Bij voorkeur start je op 2 september 2024. 

Goed om te weten: we zijn op zoek naar twee communicatieadviseurs om ons team te versterken!

Scroll naar boven